نشانه هایش همه جا هست پس دیدنش آسان است ♥


>آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟
>
> آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و...با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟
>
> آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و ...همه سرطان زا هستند؟
>
> آیا می دانید قیمت روغن مایعمثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است؟
>
> آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایعاز پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود که کشنده است؟
>
> آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهایصنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟
>
> آیا می دانید کره گیاهیدروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست.
> آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود)؟
>
> آیا می دانید سس مایونزاز همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟
>
>آیا می دانید پنیرپفکاغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد؟
>
>…  اما چه کنیم؟
>  بهترین غذا آبگوشتبا گوشت گوسفند است.
>
> بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتونهم بهترین روغن گیاهیست.
>
>بهترینناننانهای سبوس داراست مثل نان سنگک.
>
> بهترین نوشابه سکنجبیناست که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده ازخرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسلبسیار بجاست.
>
>بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسیمی باشد.
>
>بهترین تنقلات آجیل های طبیعیهستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است).
>
>غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنابجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است.
>
>کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود.
>ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.
>پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزیجات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند.
>فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند.
>استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود.
>
>  کمترین کمک انسان دوستانه شما تکثیر این برگه و در اختیار دیگران قرار دادن است -- --

نوشته شده در تاريخ ۱۳٩٠/۱٢/٤ توسط یک دوست | پيام ها ()